Afyonkarahisar Dinar ilçe Belediye Başkanı Saffet Acar, kent genelinde Ülkü Ocakları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek Suçıkan Park tesislerinde istişare toplantısı düzenledi.
Suçıkan’da yapılan istişare toplantısına Afyonkarahisar Teşkilatlandırma Başkanı İbrahim Eşsiz, Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Sosyal Faaliyet Masa Başkanı Turan Ay, Ülkü Ocakları Eğitim Masa Başkanı Nihat Acaboğa, Üniversite Başkanı Osman Yıldız, Başmakçı, Dazkırı, Çobanlar, Evciler, Sandıklı ilçeleri ve Gökçek Kasabası ülkü ocakları başkanları ve teşkilatı katıldı.
Dinar ülkü ocakları teşkilatı olarak ta Fahrettin Çağlar, Hüseyin Darı, Murat Yılmaz, Osman Yılmaz, Mehmet Güneş ve Şahin Sayın programa katıldı.
Alınan bilgiye göre, Ankara Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı tarafından, Dinar’a Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının açılmasına, ocak başkanlığına Fahrettin Çağlar’ın getirilmesine karar verildiği öğrenildi. Dinar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının en kısa sürede açılarak faaliyete geçeceği belirtildi.