Afyonkarahisar’ın Dinar Belediyesi tarafından, çocuklara ve gençlere yönelik başlatılan ücretsiz yaz spor okulu faaliyetlerinin devam ettiği belirtildi.
İlçedeki kapalı spor salonunda sekiz ayrı branşta 7-14 yaş arasında ki öğrencilere verilen ücretsiz yaz spor kurslarını Belediye Başkanı Saffet Acar ziyaret etti. Başkan Acar, yaz spor okulunda yürütülen basketbol, voleybol, futbol, güreş, boks, jimnastik, akıl ve zeka oyunları, badminton-masa tenisi, kort tenis, zihinsel ve bedensel engelliler spor faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başkan Acar şunları söyledi:
“Sizleri kutluyorum, yaz tatilini en güzel şekilde değerlendiriyorsunuz. Spor, insan hayatında son derece önemlidir, hem zeka olarak hem ruhen ne yapıyorsunuz? Burada dinleniyorsunuz. Değerli öğretmenlerimizin sayesinde spor anlamında iyide eğitim alıyorsunuz. Sadece spor değil, burada birlik ve beraberlikte olduğunuz süre içerisinde hem paylaşmayı hem birlikte yaşamayı hem de ayakta durmayı öğreniyorsunuz. Dolayısı ile bu yaz tatilini boşu boşuna geçirmediğiniz için hem anne babalarınızı hem de sizleri kutluyorum, sizlere başarılar diliyorum. Bu imkanı bizlere sağlayan değerli öğretmenlerimi de kutluyorum.”
Başkan Acar ziyaretin ardından kurslara katılan öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.