Afyonkarahisar’a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kürşat Arat, 2. Küçük Sanayi esnafını gezerek, talep ve sorunları dinledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” konusunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından oluşturulan ve Müsteşar Yardımcısı Kürşat Arat Başkanlığındaki heyet, Afyonkarahisar’da bir dizi ziyaretlerde bulunuyor. 2. Küçük Sanayi Sitesindeki esnafı ziyaret eden Müsteşar Yardımcısı Kürşat Arat başkanlığındaki heyet, esnafın dert ve sıkıntılarını dinledi.

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (ESOB) de ziyaret eden Müsteşar Yardımcısı Kürşat Arat başkanlığındaki heyet, burada konu hakkında açıklamalarda bulundu ve yapılan iyileştirmeleri anlattı. ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatarak, “Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan çalışma hayatında Milli Seferberlik konusu çok büyük önem taşımaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz, küçük esnafın ekonomiye daha fazla katkı vermesi için birçok iyileştirmeler yapmıştır. Son olarak faizsiz KOSGEB kredileri buna iyi bir örnektir. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın heyetler oluşturarak konuyu Anadolu’da il il anlatması da önem arz etmektedir. 2. Küçük Sanayimizi ziyaret eden Bakanlık Müsteşar Yardımcısı Sayın Kürşat Arat Başkanlığındaki heyet, esnafımızı dinlemiş, sıkıntıları not almıştır. Bakanlık bürokratlarının sahada yer alması, esnafımızla birebir konuşmasının olumlu yankıları olacaktır” dedi.

İki özel araç servisini ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kürşat Arat, direksiyon başına geçerek hatıra fotoğrafı çektirdi.