Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, vatandaşın gündeminde terör belası ve geçim sıkıntısı olduğunu belirtti. Köksal, tüm siyasetçileri halkın sesine kulak vermeye davet etti.
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, hafta sonunu vatandaşlarla bir arada geçirdi. Çay ilçesinde kiraz üreticileriyle görüşen Milletvekili Burcu Köksal, Evciler’de düzenlenen iftara katıldı, Bolvadin’de gazi Mustafa Taşağıl’ı, İbrahim Kaya’yı, merkezde de Ali Görgeç’i ziyaret etti. CHP Çay İlçe Örgütü ile Deresinek’i ziyaret eden Köksal, "CHP Çay İlçe Örgütümüzle birlikte Deresinek halindeki kiraz üreticilerimizle görüştük. Üretici dertli. ’Kiraz 10 yıl önce 4-5 liraydı, bugün 3 lira gübreye mazota zam geliyor işçinin yevmiyesi artıyor ama kirazın fiyatı düşüyor’ diyor. Bölgesel işaret alınması taban fiyatının belirlenmesi laboratuvar kurulumu ve Afyonkarahisar’a Gümrük Müdürlüğü açılması şart" dedi.
Evciler ilçesinde de iftara katılan, iftardan sonra vatandaşlarla sohbet eden Köksal, "Vatandaşın derdi terör ve geçim sıkıntısı. Hükümetin teröre dair, Türkiye’nin diğer önemli sorunlarına dair uzun vadeli, plan ve programı yok" diye konuştu.