ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş tarafından yönetilen Park Afyon Alışveriş Merkezi’nde, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitimi Merkezi Sergi Salonu açıldı.
Gerçekleştirilen açılış törenine Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Murat Diktaş, davetliler ve alışveriş merkezi müşterileri katıldı.
Afyonkarahisar’a has, geleneksel ve unutulmaya yüz tutmuş el ürünlerinden oluşan sergide, çini süs eşyalarından, ebru tablolara, üç boyutlu rölyef çalışmalarından kabak oyma lambalara, el yapımı bastonlardan ahşap boyama ürünlerine, mermer mozaik tablolardan dantel işlerine kadar onlarca farklı alanda yüzlerce el emeği ürün ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Sergi salonu içerisinde, her gün farklı alanlarda kursiyer öğretmenlerin çalışma yapacağı atölye saatlerinde, Park Afyon AVM ziyaretçileri, yapılışını merak ettikleri veya öğrenmek istedikleri ürünleri uygulamalı olarak öğrenme fırsatı da bulabilecekler. Alışveriş merkezi içerisinde yine Halk Eğitimi Merkezi kursiyer ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilen olan müzik dinletileri, fasıl, mini tiyatral gösteriler, halk oyunları gösterileriyle de, kentteki kültür ve sanata katkı sağlanacağı aktarıldı.
Sergi Salonu Park Afyon Alışveriş Merkezi 1. katta AVM çalışma saatleri süresince ziyaretçilere açık olacağı bildirildi.