Afyonkarahisar İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Salih Sel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.
Gençlerin idealleri peşinden kararlılıkla gitmeleri, vatan sevgisi ile ahlaklı bireyler olarak yetişmelerinin en önemli arzuları olduğunu vurgulayan İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, gençlerin gelecekteki aydınlık yarınlar olduğunu ifade etti. Sel mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilen 19 Mayıs, milletimiz acısından büyük bir öneme sahiptir. Bu nedenle gençlerimize daha iyi yarınlar hazırlamak için var gücümüzle çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Gençlerimiz bizim için değerlidir. Bağımsızlığını koruma konusundaki azim ve kararlılığı sayesinde tüm zorlukların üstesinden gelen, her yaştan vatandaşıyla bir kahramanlık destanı yazan milletimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun ardından muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için aynı şuurla mücadelesini sürdürmeye devam edecektir. Gençlerimiz ideallerinin peşinden kararlılıkla giden, vatanını seven, ahlaklı, öz güvenli bireyler olarak yetişmesi en büyük arzumuzdur. Ülkemizi yarınlara taşıyacak ve söz sahibi olacak gençlerimizin emanetine sahip çıkacağına sonuna kadar inancım tamdır. Bu vesile ile tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”