Afyonkarahisar İscehisar Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından gerçekleştirilecek olan “Mermer Mozaik Döşeme Kursu”na katılacak bayan kursiyelerin seçiminin yapıldığı belirtildi.
İscehisar İlçesi Halk Eğitim Merkezinde, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün (İş-kur) destekleri ile yapılacak kursun, kursiyere seçmelerinin yapıldığı kaydedildi. Herhangi bir işte çalışmayan sosyal güvencesi olmayan bayanlara iş eğitimi kazandırmak maksadı ile 8 Ağustos-31 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek kursta 25 bayan kursiyerin eğitim alacağı ifade edildi. Kurs eğitmeni Gül Sefa Azgın, bir açıklama yaparak kurs ile ilgili şunları söyledi:
“Mermer Mozaik Kursumuz İscehisar İlçe Kaymakamlığımız ve İş kur destekli olup İscehisar’daki bayanlarımıza iş gücü kazandırarak meslek sahibi yaparak,bu alanda eğitim kazanmalarını kazanımları ile gerek ev ekonomisine gerekse ülke ekonomisine katkıda bulunarak ,kurs ortamında kaynaşmaları ortaya güzel eserler sunmalarına vesile olmaktır” dedi.