Afyonkarahisar Beyyazı İlkokulu Müdürü Serkan Çelik’in, okulun fiziki durumunda yaptığı yenileme çalışmalarını fark eden Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, Çelik’i sosyal medya hesabı üzerinden tebrik etti.
Çelik’in hem beldede hem de okuluna yaptığı güzel hizmetler dikkatlerden kaçmadı. Okulda göreve başlar başlamaz yaptığı yeniliklerle dikkat çeken Çelik, okul içine oyun parkı, sınıfların yenilenmesi, tuvaletlerin tekrar yapılmasıyla birlikte okul adeta çiçek bahçesine döndü.
Yaptığı çalışmalar kısa sürede il genelinde duyulan Çelik’in hizmetlerine bir takdirde Müsteşar Tekin’den geldi. Okulda yapılan yenilikleri sosyal medya hesabından gösteren Müsteşar Tekin, böyle idealist öğretmenler sayesinde Türkiye’nin geleceğe güvenle bakacağını ifade etti. Okul Müdürlerinin böylesi güzel çalışmalar yapmasını isteyen Müsteşar Tekin, Çelik’in Türkiye için güzel bir örnek olduğunu kaydetti.
Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Beyyazı İlkokulu Müdürü Serkan Çelik ise şunları söyledi:
“Bana bu duyguları yaşatan tüm çalışma arkadaşlarımıza, öğretmenlerimize, velilerimize ve Beyyazı halkına teşekkür ediyorum. Bizlerin çalışmalarını yakından takip eden Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarımız Doç. Dr. Yusuf Tekin’in bizleri onurlandırdı. Ayrıca bizlerin bu çalışmalarına büyük katkı sunan Milli Eğitim Müdürümüz Metin Yalçın’ın da her zaman desteğini arkamızda hissediyoruz. Yine Belediye Başkanımız Asım Altıntaş, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Gürbuz Bidik’e çok teşekkür ediyorum.”