Afyonkarahisar’da özel halk otobüslerinde unutulan eşyalar görenleri şaşkına çevirirken, unutulan eşyalar arasında içinde el örgülerin, tansiyon aletleri, rezene çayları ile birlikte polislerin şapkalarının bile olduğu belirtildi.
Otobüslerde unutulan eşyaların firma merkezindeki bir depoda muhafaza edildiği ve 1 aya kadar eşyalar ile her hangi bir başvuru olmasa eşyaların hayır kurumlarına bağışlandığı belirtildi.
Unutulan eşyalar ile ilgili bilgiler veren firma sorumlularından İhsan Söylemez otobüsleri kullanan yolcuların bir çok eşyalarını araçlarda unuttuklarını söyledi. Unutulan eşyaları muhafaza ettiklerini ve 1 ay boyunca beklettiklerini ifade eden Söylemez, eşyalarını unutan kişileri de firma merkezine beklediklerini aktardı. Unutkanlığın çok fazla olduğunu dile getiren Söylemez, “Adam takma dişini, tansiyon aletini, rezene çayını otobüste unutuyor. Yüzük, kolye ve her tülü şey otobüslerde kalıyor. Unutulan eşyaların hepsini biz muhafaza ediyoruz” diye konuştu.
Diğer yandan unutulan eşyalar arasında şemsiye, ayakkabı, ilaç, laptop, cep telefonu, gözlük, aile fotoğraf albümler, giysiler ve araç anahtarları ile birlikte bebek ve içi sebze, meyve dolu pazar arabalarının dahil olduğu gözlendi.