Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında bir yemek programı düzenledi.
Termal bir otelde gerçekleştirilen yemeğe Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Gezergün, daire amirleri, davetliler ve ilçede görev yapan polis memurları aileleri ile birlikte yemeğe katıldılar. Gerçekleştirilen etkinlik Sandıklı İlçe Müftüsü Davut Çalışkan’ın duasıyla başladı.
Etkinlikte daha sonra bir konuşma yapan Gezergün, vatanı için canını seve seve veren şehitleri rahmetle, gazileri minnetle andıklarını belirterek, "Şehit ve gazi polislerimizin aileleri bizim için değerli birer emanetsiniz. Tüm meslektaşlarımızın ‘Polis Haftasını’ kutluyorum” dedi.
Etkinlikte konuşan Kaymakam Arıcan ise emniyet teşkilatının toplumun huzuru ve refahı için büyük bir gayretle görev yaptığını ifade ederek, “Polis teşkilatımızın, kamu düzeninin korunması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması gibi devletin asli görevlerini layıkıyla yerine getiriyor. Bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkla beraber en iyi şekilde devam ettireceğine inancımız tamdır. İlçe Emniyet Müdürlüğümüz, halk ile diyalog kurarak yürüttükleri güvenlik hizmetleri sayesinde, güven duygusunun ilçede yerleşik hal almasında büyük bir rol oynamıştır. Kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi, aydınlatılması ve suçluların yakalanması, kısaca bütün vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliği için günün kesintisiz devamlı görev yapan fedakar polisimizin, 10 Nisan Polis Gününü kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” diye konuştu.
Etkinlik daha sonra verilen yemeğin ardından sona erdi.