Türkiye Harp Malulü Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, şehit yakınları ile birlikte Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ı ziyaret etti.
Ceylan, ziyarette belediye tarafından derneğe yapılan yardımlar için Başkan Acar’a teşekkür etti. Ziyarete gelemeyen şehit ailelerinin selamlarını da ileten Ceylan konuşmasında şunları söyledi:
“Şehit aileleri ve gazilerimizin adına aziz şehitlerimizin mezarlarının yapılması, Akça Köy’de ki son şehidimiz İzzet Taşbaş’ın mezarının çevre düzenlenmesi bayrak dikilmesi, Ulu Köy’de Şehidimiz Tevfik Aksu’nun mezarının onarılması gerektiğini söyledi. Ayrıca Erol Kaplankıran’ın mezarının onarımı için siz şahsınıza ve tüm belediye personeline şehit aileleri adına teşekkür ediyorum. Sadece şehit mezarları değil, dernek olarak ne zaman bir işimiz düşse belediye personeli sizin verdiğiniz yetkiye dayanarak her işimizi anında hallediyor.”
Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Başkan Acar ise “Vatanı için canını seve seve veren şehitlerimiz için elimizden ne geliyorsa yaparız. Gazilik Şehitlik bedava değil, gazilerimizin ve şehit yakınlarının her zaman yanında ve emrindeyim” dedi.
Ziyaretin sonunda Ceylan tarafından, Başkan Acar’a üzerinde şehitlerin fotoğrafı ve isimlerinin yer aldığı bir tablo hediye etti.