Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak referandum öncesi siyasi parti il başkanları ile bir araya gelerek “Seçim Toplantısı” yaptı.

Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu, il müdürleri ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yıldırım, “Önemli bir süreçten geçiyoruz. Bu süreç içerisinde ve bundan sonraki süreçlerde sizleri valiliğimizde görmek, herhangi bir problem varsa bunları birlikte oturup konuşmak, güzellikleri birlikte paylaşmak bizi oldukça memnun ediyor. 16 Şubat 2017 itibari ile seçim sürecine girdik. Bu demokratik bir işlem ve yöntemdir. Bundan sonra da yine aynı şekilde mevcut Anayasamızın, seçim kanunları kapsamında ve onların çizdiği çerçevede Yüksek Seçim Kurulunun yorumları ile devam edecektir” dedi.

“Birlik ve beraberliğimiz daim olsun”

Konuşmasının devamında, kentte yaşanan güzel ortamın sağlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Yıldırım, ”Şu ana kadar ilimiz genelinde hiçbir zorlukla karşılaşmadık. Her hangi bir problemin olup olmadığını belirlemek için böyle bir toplantıyı düzenledik. Sizlerin kamu idaresinden beklentileriniz olabilir. Sizlerin talepleri varsa onları alalım. Burada birlik ve beraberlik içerisinde bir toplantı yaparak, bundan sonraki seçim sürecini hep birlikte yaşamaya devam ederiz. Bizlerde yetki ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Parti temsilcilerimiz de yetki ve sorumluklarının gayet bilincindedirler. Rahat, huzurlu ve adil bir seçim süreci oluyor ve bu güzel ortamın devam edeceğine de inanıyorum. Rabbimin izniyle hep birlikte her hangi bir sıkıntı ve problem olmadan bu süreci tamamlarız. Ben katılımlarınızdan dolayı tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.