Ağrı İl Özel İdaresi, kırsal altyapı hizmetlerini kesintisiz sürdürmeye devam ediyor.
2016 yılı yatırım programı kapsamında kırsalda yol ağının daha modern hale gelmesi için çalışan İl Özel İdare ekipleri, Sabuncu Grup köy yolunu asfaltlama çalışmasında sona yaklaştı. Sabuncu Grup köy yolunun toplam 15,2 kilometre uzunlukta ve 6 metre genişliğinde olduğunu ifade eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, “Çalışma programımız kapsamında hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Asfaltımız bittiğinde Aşağı Pamuktaş, Yukarı Pamuktaş, Dumanlı, Sabuncu, Aşağı Dörmeli ve Mollaosman köylerimizdeki vatandaşlarımız bu hizmetimizden hayırlısıyla istifade edecekler. Yollarımızın kışın soğukta deforme olduğunu biliyoruz ve bunun için 6 santim binder tabakası ve 15 santim PMT (PlentMix Temel) tabaka serdik. İlimize ve köylerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Nüfus yoğunluğu bakımından fazla olan grup köy yollarının çalışma programı kapsamında öncelikli kılındığını söyleyen Genel Sekreter Erhan Tenekeci, “Asfaltlama çalışmaları sonucunda yollarımızın kalitesi ve standardı arttırılıyor. Altyapı yatırımlarında ve yürütülen diğer tüm çalışmalarda kamu yararı, kaynakların etkin ve verimli kullanılması, hizmetin gereği, vatandaş odaklı hizmet anlayışı İdaremizce daima ön planda tutuluyor. İdaremiz ilimizin sorunlarının çözülmesine yönelik önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Yaptığımız asfalt çalışmaları da bu bakımdan çok önemli bir iş ve yatırım” şeklinde konuştu.
"PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Yol bakım ve onarım faaliyetleri hakkında bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, “İş sezonunun başlaması ile birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Sahada görev yapan bütün personellerimize teşekkür ediyorum. Bir hafta önce yeni iş sezonun açılışını gerçekleştirdik. İnşallah kazasız ve belasız bir iş sezonu gerçekleştiririz. Temel gayemiz Ağrılı vatandaşlarımızın güvenilir şekilde seyahat etmelerini sağlamaktır” dedi.