Ağrı Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halter İl Temsilciliği tarafından “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri” anısına halter turnuvası düzenlendi.
15 Nisan Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya katılan 50 sporcu, 15 Temmuz demokrasi şehitleri için ter döktü. Program öncesinde 15 Temmuz demokrasi şehitleri ve tüm şehitler için bir dakika saygı duruşu akabinde İstiklal Marşı okundu. Müsabaka sonunda dereceye giren sporcuların madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi.
Turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Halter İl Temsilcisi Muhlis Akbaş; “15 Temmuz demokrasi şehitlerimizi anmak için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak halter il biriliği müsabakalarını düzenledik. 15 Temmuz şehitlerimiz için bu tür müsabakaları her yıl yapmayı hedefliyoruz. Emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Düzenlenen müsabakaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Yusuf Öner, Halter İl Temsilcisi Muhlis Akbaş, antrenörler M. Nasır Yıldız, Mehmet Ekelik, sporcular ve sporcu velileri katıldı.
Yarışmada dereceye giren sporculara madalyaları protokol tarafından takdim edildi.