60. Balkan Kros Şampiyonasında şampiyon olan Fatma Demir ve Gülnaz Uskun Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp’ı makamında ziyaret etti.
Sırbistan’ın Cuprija kentinde tamamlanan 60. Balkan Kros Şampiyonası’nda milli takımı büyük başarı elde etti. Milli takım yanı sıra Ağrılı sporcular gösterdikleri performans ile herkes tarafından büyük takdir topladı. Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, U23’te kadınlar kategorisinde şampiyon olan Fatma Demir’i ve U19 ‘da şampiyon olan Gülnaz Uskun’u Antrenörleri Ramazan Yardımcı ile birlikte makamında ağırlayarak sporcuları ve antrenörlerini elde edilen başarıdan dolayı tebrik etti.
Konu ile ilgili gazetecilere açıklama yapan Alp,”İlimiz Sporcularından Fatma Demir ve Gülnaz Uskun, Sırbistan’ın Cuprija kentinde yapılan 60. Balkan Kros Şampiyonasında elde ettikleri şampiyonluklarla kendilerini bir kez daha ispatlamıştır. Daha önce de büyük başarılara imza atarak bizleri gururlandıran sporcularımız şimdi ise 60. Balkan Kros Şampiyonasında, 23 yaş altı ve 19 yaş altı kategorisinde Balkan Şampiyonu oldu. Sporcularımız kariyerlerine bir başarı daha ekleyerek ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyor başarılarının devamını dileriz” dedi.