AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde, FETÖ terör örgütünün darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbeti devam ediyor.
Eleşkirt Hükümet Konağı önünde demokrasi nöbeti tutanlara Kaymakam Abdulkadir Okay, çorba ikramında bulundu. Alana kurulan projeksiyon cihazıyla o gün dünyaya destan yazan Türk halkının ve kahraman polislerin verdiği mücadeleler izlettirildi. Demokrasi nöbetinin 6. gününde de Eleşkirt Kaymakamı Abdulkadir Okay, Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, İlçe Cumhuriyet Savcısı Harun Ünlüsoy, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan, Tahir Belde Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları, Yayladüzü Belde Belediye Başkanı Selahattin Aysu, Yücekapı Belde Belediye Başkanı İlhami Zeyrek, İlçe Emniyet Amiri Ogün Erci, kurum amirleri ve esnaftan yoğun bir katılım oldu.
AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan, “Cumhurbaşkanımız ‘evinize dönün’ demeyene kadar nöbete devam. Yarın mı der bir yıl sonramı der takdir kendilerinindir. Bize kayıtsız uymak düşer. Bu uğurda en ağır bedeli vermeye hazırız” dedi.