HDP’li Semra Güzel’in terörist sevgilisi Volkan Bora ile çıkan fotoğrafları Türkiye’de infiale yol açtı. Hazırlanan fezleke Meclis’e gelirken önümüzdeki hafta perşembe günü komisyonda görüşülecek.

KOnuyla ilgili olarak AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir şu ifadeleri kullandı.

"HDP'li Semra Güzel'in fotoğrafları birkaç gündür Türkiye'nin gündemini sarsan bir durum ama yeni veya ilk defa karşılaştığımız bir şey değil. Bu aslında HDP'nin PKK ile olan organik bağının tescili oldu. Bunun aşamaları var tabi. Daha önce öldürülen PKK'lının yakınları da daha önce milletvekili yapılmıştı.

Bunların birbiriyle harekete ettikleri sabit. 6-8 Ekim olaylarında sözde PKK sorumlusu Sabri Ok'un Selahattin Demirtaş'a talimatıyla ayyuka çıkmış bir süreç. HDP, PKK'nın emir eridir. PKK talimat vermiş HDP'de yerine getirmiş. Türkiye'nin terörle mücadelesini hazmedemeyenler PKK'lıların yakınlarını Meclis'e sokmuşlar.

Önümüzdeki hafta Perşembe günü komisyona bu kişinin dosyası gelecek. Dün bir vatandaş arayıp beni 'Bu vekil Meclis'e gelirken aramadan geçiyor mu?' diye sordu. Bende cevaben hiçbir vekil aramadan geçmiyor. Vatandaş, "Dağda bulunmuş biri ile aynı ortamda nasıl güvenli hareket edeceksiniz' diyerek endişesini paylaştı. İşte bunların hesabını sormak lazım.