MHP Sivas Kadın Kolları Başkanlığı, Anneler Günü dolayısıyla engellilere yönelik program düzenledi. MHP İl Kadın Kolları Başkanı Semra Hazırcı, çocukların yetişmesinde annelerin en büyük etken olduğuna dikkat çekerek, annelerin çocuklarını milliyetçi olarak yetiştirmesini istedi.

Sivas’ta faaliyet gösteren özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli annelerine yönelik organize edilen programa MHP Sivas İl Başkanı Ragıp Özkan, Kadın Kolları Başkanı Semra Hazırcı, Merkez İlçe Başkanı Murat Taşçı, MHP Sivas Milletvekili Adayı Muammer Demirci, parti yöneticileri ve aileler katıldı. Semra Hazırcı, bir çocuğun birey olarak yetişmesinde en önemli etkenin anne olduğuna dikkat çekerek, "Tüm anneler kutsal bir görev üstlenmiştir. Çocuklarımızın geleceğimizin şekillenmesinde annelerin rolü büyüktür. Bu nedenle anneler çocuklarını milliyetçi olarak yetiştirmelidir." dedi.

MHP İl Başkanı Ragıp Özkan da Anneler Günü’nün öneminden bahsederek tüm annelerin gününü kutladı. Özkan, engelli annelerinin daha fazla hassasiyete ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Engelli vatandaşlarımıza ait devlet kadrolarında hala boşluklar var. MHP olarak seçim beyannamemize engelli kardeşlerimiz içinde maddeler koyduk. MHP iktidarında yapılacak ilk işlerden biri engelli kardeşlerimizin hemen hepsine devlet kadrosu sağlamak olacak." ifadesini kullandı.

MHP Sivas Milletvekili Adayı Muammer Demirci ise "MHP olarak tüm engelli kardeşlerimizin yanında olduk şimdiye kadar. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Tüm annelerimizin gününü kutlarım." şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından annelere hediyeler verildi. Program daha sonra müzikli eğlence ile devam etti.