AK Parti Kırıkkale milletvekili adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, vatandaşlarla bir araya geldi.

Köksal, il başkanlığındaki programda yaptığı konuşmada, seçim sürecine hızlı başladıklarını belirterek, 18 Nisan Cumartesi günü aday tanıtımı yaptıklarını ve ardından da bütün ilçeleri ziyaret ettiklerini söyledi. İlçelerde miting yaptıklarını dile getiren Köksal, "Adaylarımızı tanıttık, halkımızla kucaklaştık. Bundan sonra da çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek. Bizim hedefimiz yine 3-0. Biz vatandaşımıza, Kırıkkalelilere yürekten inanıp, güveniyoruz. Bizler yine TBMM 'ye 3 milletvekili olarak katılacağız." dedi.

Vatandaşların ilgisinin daha ada arttığını belirten Milletvekili Ramazan Can da “Bunun en güzel göstergesi partimize gelen insanlar gösteriyor. Biz de bu insanlara hizmet için buradayız.” diye konuştu.

'İKTİDAR VARSA BİZ VARIZ'

AK Parti Kırıkkale milletvekili adayı Abdullah Öztürk ise “AK Parti’nin yaptıkları hizmetler saymakla bitmez. Gece, gündüz çalışacağım. İktidar varsa biz varız. AK Parti kültüründe yapılmayacak iş söylenmez. Biz yapacağımızı söyleriz ve icraat yaparız.” şeklinde konuştu.

Adaylar daha sonra vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek projelerini de anlattı.