Ahmet Özdemir'in il başkanı olmasının ardından Ak Parti kahramanmaraş İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Bilgehan Sarı yeni görevinden istifa etti.
 
MHP'den istifa ederek Ak Parti'ye geçen Sarı, Ak Parti'nin geçtiğimiz günlerde Genel merkez tarafından ataması yapılan İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir'in listesinde adı bulunuyordu.
 
Daha önce MHP'de görev yaptığı sıralarda sosyal medya üzerinden bazı paylaşımların sanki kendisi paylaşımıymış gibi yorumlarda bulunulması üzerine istifa kararı aldığnı belirten Bilgehan Sarı istifa metninde şunları yazdı: 
 
"Bir süre önce Ak Parti Yönetim Kurulu üyesi olarak görevlendirildim. Öncelikle Başkanıma ve diğer yönetim kurulu arkadaşalarıma çok teşekkür ediyor ve bu yönetimde yer almış olmanın haklı gururunu yaşıyorum.

Geçmiş hayatı ve ailesi ülkücü gelenekten gelmiş biri olarak, Ak Pati'nin Ülkem ve Milletim için gerek terörle mücadele konusunda gerekse ülkemin aydınlık geleceği için verdikleri mücadeleler nedeniyle, başta Kurucu Genel Başkanımız ve Başbakanımıza müteşekkirim.

Tarafımızın İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görevlendirilmesinin ardından kendini muhafazakar ve bu milletin sahibi zanneden bir kısım güruh aklının arkasındaki gerçek niyeti gizleyerek tarafımın daha önceki dönemlerde yaptığı bir takım paylaşımların altına yapılan yorumları sanki benim paylaşımlarımmış gibi lanse ederek; İl Başkanımızı ve Kahramanmaraş Ak Parti Teşkilatını yıpratmaya çalışmakta veya bu faaliyete alet olmaktadır.

İnsanların geçmiş yaşamlarını hiç bir zaman kendime malzeme yapmadım ve bunu insan ahlaki ile bağdaştırmadım. Bu paylaşımlar üzerinden AK Part'yi ve İl Başkanımızı yıpratmaya çalışanlara sesleniyorum. Sizi görüyorum. Kafanızın arkasındaki gizli planlar açıkça görünüyor. Bu millet feraset sahibi ve merhametlidir. Sizin karanlık yüzünüzü görmektedirler ama umutlanmayın; Bugün bu görevden istifa ediyorum ama bir yere de gitmiyorum. Kardeşlerimin ve İl Başkanımın yanındayım. Eskisinden daha çok çaba sarfederek onların destekçisiyim. Çünkü onlar beni yargılamadı olduğum gibi kabul etti."