AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan'ın MKYK üyesi olmasının ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından il başkanlığına atanan Özdemir'i Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 25. Dönem Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve Onikişubat Belediye Hanifi Mahçiçek makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.
Erkoç, AK parti Kahramanmaraş İl Başkanlığında bayrak değişimi olduğunu söyledi. Özdemir'in çok başarılı bir siyasetçi olduğunu belirten Erkoç, "Ben il başkanlığı görevini yaparken, Özdemir il başkan yardımcı olarak birlikte 4 yıl görev yaptık. Daha sonra Onikişubat İlçe başkanı oldu. Aldığı her görevi layıkıyla yerine getirdi. Gayretli, çalışkan iş hayatında da başarılı bir insandır. Bundan il başkanlığı görevinde hep birlikte Türkiye’miz için Kahramanmaraş’ımız ve davamız için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Ahmet Özdemir’in il başkanı seçilmesi bizler için mutluluk verici. Gerçekten emeği geçmiş bir insan" diye konuştu. 

Eski AK Parti Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu da Ahmet Özdemir’in her şeyden önce çok değerli bir hukukçu olduğunu söyledi. Özdemir'in birikimlerinden daha önce faydalandıkları gibi bundan sonra da daha farklı görevlerde faydalanacaklarını dile getiren Ramazanoğlu, "Ahmet Özdemir Onikişubat İlçe teşkilatının kurucu başkanıdır. Bir ilçenin sıfırdan kurulmasının ne kadar zor bir hizmet olduğu herkes takdir eder. AK Parti misyonuna uygun bir ilçenin kurulması hepsinden de zor. Bu zor görevi en güzel şekilde yerine getirmiş olması bakımından hem partimizin hem yöneticilerimizi hem de genel merkezimizin çok büyük takdirini kazanmış bir kardeşimiz. Hizmette devamlılık esas o bakımdan almış olduğu bu bayrağı bundan sonra en güzel şekilde taşıyabilmek için çok önemli görevler ve hizmetler yapacağından eminiz. Yeni görevinde başarılar dilerim" ifadelerini kullandı. 

Özdemir de AK Parti teşkilatlarında çalışmaların kutsal bir görev olduğunu belirterek, "Bu yüzden hangi kademede ve ne görev yaptığımız bir önemi yok. Aksine çalıştığınız mertebeler arttıkça sorumluluğunuz artıyor. Ama bunun bilincindeyiz. İnşallah teşkilatımızla belediyelerimizle istişare halinde uyum içerisinde bu çıtayı daha da yükseklere taşımaya gayret edeceğiz" dedi.