AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı İlker Çitil, Sivil Bir Anayasa Yapılması Adına 7 Haziran'da Verilecek Her Bir Oyun Önemine Değindi. Eğitim Bir-Sen Afşin Şubesi Tarafından Rabia Parkında Düzenlenen Etkinlikte Sendika,Dernek ve Vakıfların Birleştirici Etkisinin Taktir Edildiğini Açıkladı.

Sendika üyelerine duyarlılık ve AKP ile yol arkadaşlıkları sebebiyle teşekkür eden İlker Çitil, 7 Haziran seçimleri için de yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve halka ülkenin gidişatını ve yapacaklarını anlattıklarını ifade etti.

Muhalefetin başkanlık sistemini halka doğru anlatmadığını belirten Çitil, AK Parti'nin hiçbir zaman halkı zarara sokacak ve ülkeye zarar verecek bir politika peşinde olmadığını belirtti.

Eğitim Bir-Sen Afşin Şube Başkanı Kazım Bozkurt da yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Üyelerimizin ve ülkemizin menfaatini birlikle düşünerek özlük ve özgürlük mücadelesini sürdüreceğiz. Toplu sözleşme hakkı anayasal hak haline geldi. 7 Haziran seçimleri sonrası yeni, sivil bir Anayasa'nın yapılmasına öncülük etmek gibi demokrasinin kalibresini yükseltecek çalışmalarda da inisiyatif almaya devam edeceğiz. Sendikacılık, haksızlıklara ve adaletsizliklere karşı hayır diyebilmek ve mücadele etmektir."