Seçim bürosuna gelen Güvenç Partililerle bir araya geldi ve seçim bürosunda seçmenlerinin sıkıntılarını dinleyerek Pazarcıkla ilgili çalışmaları anlattı. Buradan Pazarcık çarşısına inen Güvenç Bakkalından Kasabına, Eczacısından kahvecisine, sokaktakinden evdekine kapı kapı gezerek 1 Kasımda Ülkeyi Kaosa çekmek isteyenlerin oyununu inşallah Pazarcıktan bozacağız Maalesef ülkemizin 99 Canının gittiği olayda Bomba Sadece Ankaraya Atılmadı bomba Türkiyenin her yerine Pazarcığa, Nurhaka ,Elbistana, Urfaya, Suruça 99 aileye atıldı ve ülkenin en az 250 ocağına ateş salındı. Bunu Propoganda malzemesi yapıp bundan nemalanan Partileri hepimiz görüyoruz Biri bıyık altından güler, biri her şeye Tabikide hayır der, biride Cumhurbaşkanının Eşinin Başörtülü olduğunu Dahi hazmedemeyen Parti, işte bu Ülkenin Önüne set çekmeye çalışan Ne Yapmaya çalıştıkları bile belli olmayan muhalefetlere inat İnşallah Pazarcık, Maraş veTüm Türkiye bu kirli oyuna dur deyip desteklerini verecekler diyerek destek istedi.
Seçim çalışmalarına Pazarcık Kırsalında devam eden Güvenç Göynük, Ulubahçe, Sakarkaya, Çopurlar ve Gözlügöl mahallerini ziyaret ederek desteklerini istemeye devam etti. Daha sonra Etnik Farklılıkları en fazla olan Pazarcık İlçesinde Bütün Etnik grupların önde gelen büyükleriyle akşam yemeğinde bir araya gelen Güvenç Çok büyük teveccüh gösterdiğiniz davetimize Seçim propagandası için değil Mesele Memleket Meselesi olduğu için davet ettik hamdolsun ülkemizde güzel bir istikrar var hepiniz kardeşiz her şeyi görüyoruz, Pazarcığa yapılan hizmetleri görüyoruz, Ülkemizin her yerine yapılanları görüyoruz, Pazarcığave tüm Türkiyeye Hizmetlerin Aksamadan devam etmesi için Pazarcığın Evladı olarak bir kardeşiniz olarak desteklerinizi istiyoruz dedi.
Seçim çalışmalarına gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden Güvenç Üç aileye ev ziyaretinde bulundu.
Milletvekili Adayı Celalettin Güvenç e ziyaretleri sırasında Pazarcık İlçe Başkanı ve Yönetimi, Pazarcık Belediye Başkan Vekili ve Meclis Üyeleri eşlik etti.