Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Andırın ilçesinde, partisinin seçim bürosunu ziyaret etti.
AK Parti İlçe Teşkilatıyla seçim koordinasyonu toplantısı yaparak ilçede seçimde alınacak tedbirlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Güvenç, Andırın İmam Hatip Lisesi ve Işıkdibi İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

Güvenç, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaretin ardından, açık semt pazarında esnaflarla sohbet edip çalışmaları ve partisinin seçim beyannamesindeki projeleri anlattı.

Ziyaretlerinden ardından Güvenç, yaptığı açıklamada, 1 Kasım'da oluşacak güçlü iktidarın ayak seslerini Andırın ve Kahramanmaraş'tan Türkiye'ye duyuracaklarını, bunun inancında olduklarını söyledi.

"1 Kasım'da oluşacak güçlü iktidarın hoş sedalarını duymaya başladık" diyen Güvenç, Kahramanmaraş’ın bir kez daha tüm samimiyetiyle AK Parti'ye sahip çıkacağına inandığını belirterek, Andırı'ndan büyük destek beklediklerini belirtti.

Güvenç'e ziyaretlerinde, 24. Dönem Milletvekili Sıtkı Güvenç, İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat İldeniz, AK Parti İlçe Başkanı Şaban Avcı, Andırın Belediye Başkan Vekili ve meclis üyeleri eşlik etti.