Ak Parti Kahramanmaraş Teşkilatları ve Belediye Başkanları Ankara'ya çıkartma yaptı. Kahramanmaraş İl, Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçe teşkilatları ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilçe teşkilatları, ilçe Belediye Başkanları, Belediye meclis üyeleri Ak Parti Kahramanmaraş İl başkanı Ahmet Özdemir öncülüğünde Ankara'ya gitti.

Ankara'da önce Ak Parti genel merkezinde kültür ve turizm bakanım Mahir Ünal'ın ev sahipliğinde Kahramanmaraşmilletvekillerimi ile kahvaltıda bir araya gelen Partililer ve Belediye Başkanlarıardından Tbmm'de Ak Parti grup toplantısına katıldılar.

Ak PArti teşkilatları birlik beraberlik içerisinde toplantı sonrası Ak PArti Genel Başkanı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.  Kahramanmaraşlılarla selfie geleneğini bozmayan başbakan Ahmet Davutoğlu'na İl başkanım Ahmet Özdemir tüm kahramanmaraşlılar adına üzerinde hat sanatı ile yazılmış ALLAH yazılı bir tablo hediye etti.

HABER FOTOĞRAFLARI


Tüm kahramanmaraşlılara selamlarını ileten Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Kahramanmaraş'ı ve Kahramanmaraşlıları çok sevdiğini ve en kısa zamanda ziyaret etmeyi düşündüğünü söyledi.