AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhterem Öztürk ile birlikte İl Emniyet Müdürü Selami Hüner’i ziyaret etti.
Aksaray’daki çalışmalar hakkında Emniyet Müdürü Hüner’den bilgi alan İnceöz, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da ciddi ve etkin bir mücadele yapıldığını söyledi. Terör örgütlerinin milletimize karşı topyekun bir savaş başlattığını söyleyen AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, “Ülke olarak FETÖ, PKK, DHKP-C, DAEŞ, PYD ve türevleri olan terör örgütlerine karşı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi milli bir seferberlik şuuruyla topyekun bir mücadele vermekteyiz. Sınırlarımız içerisinde ve uluslararası boyutta terör örgütlerinin tamamen temizlenmesi ve tasfiyesi noktasında çok yönlü bir mücadeleyi kararlılıkla yürütüyoruz. Son terörist yok edilinceye kadar da bu kararlılığın sürdürüleceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Millet olarak, terörle mücadele eden vatansever, kahraman polisimizin ve askerimizin her zaman yanındayız. Birlik ve beraberliğimizi hedef alan her türlü saldırı karşısında; Kürdü, Türkü, Lazı, Çerkezi kısacası 79 milyon kenetlenerek istiklal şuuru ve necip milletimizin vakur duruşu ile terörün kökünü kazıyacağız. Bu vesile ile ülkemizin bekasına, milletimizin geleceğine kasteden her türlü terör faaliyetini ve terörist eylemi lanetliyorum” dedi.
İl Başkanı Abdulkadir Karatay ise, Türkiye’nin hızla geliştiğini ve bu gelişmelerin birilerini ciddi anlamda rahatsız ettiğini belirterek, “Kim ne yaparsa yapsın, ne derse desin, sonuç neye varırsa varsın. Sayın Cumhurbaşkanımızın sevk ve idaresinde, Türk Milletinin her zamanki desteğiyle bunları da atlatacağız Allah izin verirse. Türk Milleti neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Bu güne kadar oynanmaya çalışılan tüm oyunları milletimizin hassasiyeti ve mücadelesiyle bozduk. Bundan sonra da böyle olacak” şeklinde konuştu.
İl Emniyet Müdürü Hüner ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aksaray’da bulunmaktan, görev yapmaktan onur duyduğunu söyledi. Hüner, Aksaray’da halkımızın huzur ve güvenliği için 24 saat çalıştıklarını söyledi.