Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) yatırımcı sayısını el birliğiyle artıracaklarını söyledi.
Aksaray OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı bir tesiste yapıldı. Toplantıya Vali Aykut Pekmez’in yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ile 15 kişilik OSB müteşebbis heyetinde yer alan, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri ile sanayici ve işadamları katıldı.
Vali Aykut Pekmez yaptığı açıklamada, “Aksaray OSB’ye ciddi yatırımcıların yatırım yaptığının görüyoruz, bu sayıları el birliğiyle arttırma hedefindeyiz” dedi.
Müteşebbis Heyeti tarafından Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Eski Vali Şeref Ataklı’nın Merkez Valiliği’ne tayin olması nedeniyle yerine atanan Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in Aksaray OSB Müteşebbis Heyeti Başkanlığına ve Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmesi kararı alındı. OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar tarafından yapılan sunumda Aksaray OSB’nin son durumu hakkında Vali Pekmez ve müteşebbis heyete bilgi verildi. Yönetim kurulu ve müteşebbis heyet üyeleri ile el birliği içinde Aksaray Organize Sanayi Bölgesinin kapasitesinin arttırılması ve mevcut durumunun geliştirilmesi için gayret göstereceklerini belirten Vali Pekmez, Aksaray OSB’yi yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline getirmek istediklerini söyledi. Aksaray OSB Müteşebbis Heyeti üyeleri yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirterek, sağlanan birlik ve beraberliğin Aksaray’a büyük katkı sağlayacağını söyledi.