Aksaray Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarları devam ediyor.
Hürriyet Mahallesinde düzenlenen iftar programına AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aktaş, Meclis Üyeleri ile yaklaşık bin kişi katıldı. İftar saati öncesinde, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı programa katılan vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, herkesin Ramazan ayını kutlayarak, “Ramazan ayının en güzel taraflarından biri de sizlerle iftar yapmak, halinizi hatırınızı sormak, sohbet etmek” diye konuştu.
Hürriyet Mahallesinin sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Başkan Yazgı, “Mahallemizin sorunlarını biliyoruz.Birçok çalışma yaptık.Muhtarımızla güzel bir diyalog içindeyiz.Onunla beraber sizlerden ve mahalle temsilcilerinden gelen isteklerle biz bir program dahilinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Asfalt atılan yollarımızda kaldırımları yaptık” dedi.
Milletvekili Mustafa Serdengeçti, “Seçim çalışmalarında bu mahallede çok büyük ilgiyle karşılaştık, büyük destek verdiniz. AK Parti gücünü sizden alıyor. AK Partinin politikası insanlara dokunan hizmetlerdir.Bize güç veren sizlersiniz yedi düvel karşımızda da olsa da sizden aldığımız güçle hem partimiz, hem reisimiz, hem başbakanımız o gücü sizlerden alıyor, o yüzden sizlere teşekkür ediyorum.Biz hep sizlerin yanında olacağız. Belediye başkanımıza da, sizlere verdiği bu hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Allah oruçlarınızı kabul etsin. Bizlere dua edin bizlerde sizlere dua edelim. Hep birlikte memleket için çalışalım inşallah” şeklinde konuştu.
Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise, yapmış olduğu kısa konuşmasında, “Allah oruçlarınızı ibadetlerinizi niyetinizi kabul etsin. Buradaki iftar sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Beyaz masada herkesin derdi dinleniyor.Sıkıntılarınızı arz edeceksiniz.Belediyemizi tebrik ediyorum. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun Allah kabul eylesin.Hayırlı Ramazanlar diliyorum imanla ibadetle huzur içerisinde bayrama da kavuşuruz inşallah” ifadelerini kullandı.
Mahalle sakinleri, kendilerine sunulan bu hizmetten dolayı Aksaray Belediyesine teşekkür ettiler.