Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Oda Başkanı Emin Koçak, Başkan Yazgı ile karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. Yapılan görüşmelerin ardından Oda Başkanı Koçak ile Başkan Yazgı, Ziraat Odasının birimlerini gezerek çiftçilerle görüştü.
Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Aksaray’daki çiftçilerin yorulmaması için Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü elemanlarıyla ortak hizmet yürüttüklerini ifade ederek, “Çiftçi Kayıt Sisteminde (ÇKS) yer alan 50 yaş üzeri 60,70,80 yaşında çiftçilerimiz yorulmasın diye arkadaşlarımızla beraber Ziraat Odasında işlemlerini yapıyoruz. Yukarıda da Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü elemanları çiftçilerimizin ÇKS kaydını alıyor. İşlemlerini burada tek noktada bitiriyoruz. Bende sizin huzurunuzda çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Yazgı ise Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’a teşekkür ederek, “Sayın Başkanımızın her kurumla çok güzel bir diyalogu var. Hem belediyemizle hem de diğer kurumlarla çok iyi diyalog içindeler. Çiftçilerimize böyle güzel bir hizmet verdiği için ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.