Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Merkez Kadın ve Aile Koordinatörü Rabia Kazak ve beraberindeki Aksaray İl Temsilcisi Hacı Tok ve Yönetim Kurulu üyeleri, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti.
Türkiye Gençlik Vakfı Genel Merkez Kadın ve Aile Koordinatörü Rabia Kazak, “Türkiye Gençlik Vakfı olarak 81 ilde gençlik hareketi nezdinde çalışmalarımız var. Bu çalışmalar içerisinde ortaokul, lise, üniversite öğrencileri ve çalışan gençlerimiz var bunlar erkek ve hanım olmak üzere ikiye ayrılıyor yine bunun yanında yurt çalışmalarımız var. Yine Türkiye genelinde 22 yurdumuz var. Erkek yurtları açıyoruz sadece erkek yurtları üzerinde çalışmalarımız gerçekleştiriliyor. Aksaray’ımızda da bu çalışmaları daha hareketlendirmek istiyoruz sizlerin desteklerini bekliyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, “Türkiye Gençlik Vakfı çok önemli. Allah nasip ederse bizim de belediye olarak yurt projeleriyle ilgili çalışmalarımız var. Bunu peyderpey yıllara bölmek suretiyle gerçekleştireceğiz. Burada en önemlisi devletini, milletini, bayrağını seven, dinini seven insanların bir arada olduğu yapılarla birlikte bir şeyler yapabilmek. Allah korusun kendi başına hareket edenin ülkeyi ne hale getirdiğini hepimiz biliyoruz. O nedenden dolayı bunun garantisini, sözünü veriyoruz. Elimizden geldiği kadar yanınızda olacağız” şeklinde konuştu.