Alpedo Kervan Lezzet Grubu, “Kar Altında Kahramanmaraş Dondurması” mottosuyla geleneksel hale getirdiği etkinliğini bu sene de sürdürdü. Kahramanmaraşlılar, dün etkili olan kar yağışında, Alpedo Kervan markasının dondurma şovuyla eğlendiler.

Kahramanmaraş dondurmasını dünyaya tanıtan Alpedo Kervan Lezzet Grubu, desteklediği ve organize ettiği sosyal ve farkındalık etkinlikleriyle Kahramanmaraş dondurmasına dikkat çekmeye devam ediyor. Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, yıllar önce ilk defa Alpedo Kervan Lezzet Grubu olarak başlattıkları ve geleneksel hale getirdikleri “Kar Altında Kahramanmaraş Dondurması” temalı şovunu bu sene de gerçekleştirdi. Kahramanmaraş Kervan Kristal Şubesi önünde yapılan şova, kar sevincini yaşamak için sokağa çıkan vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Yoğun kar yağışı altında dondurma şovu yapan Kervancıoğlu, dondurmanın ardından vatandaşlara salep ikramı da yaptı.

Etkinliğe ilişkin değerlendirmelerde bulunan Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, “İnsanlarda, soğuk havalarda dondurma yenmez, düşüncesi hakimdi. Biz de Kahramanmaraş dondurmasının içeriğindeki süt ve salebin insanları hasta etmeyeceğini göstermek ve yanlış inanışların önüne geçmek amacıyla yıllar önce ‘Kar Altında Kahramanmaraş Dondurması’ şovu yapmıştık. Halkımız yoğun ilgi göstermişti. Bu etkinliğimizi her kar yağışında sürdürerek geleneksel hale getirdik. Kahramanmaraş şehir merkezinde bu sene son 20 yılın en yoğun kar yağışıyla karşılaşınca etkinliğimizi bu sene de gerçekleştirdik” dedi.

“Kahramanmaraş Dondurması her mevsim güzel!”

Kahramanmaraş dondurmasının diğer dondurmalardan en büyük farkının doyurucu ve besleyici olduğunu belirten Kervancıoğlu, şöyle konuştu: “Biz dondurmamızda da diğer yöresel lezzetlerimizde de çok iddialıyız. Bugünkü geleneksel etkinliğimizde de Kahramanmaraş dondurmasının her mevsim yenebileceğini ve her mevsim güzel olduğunu göstermeye çalıştık. Kahramanmaraş’ta sunduğumuz lezzeti, kaliteyi yurtdışına da götürüyoruz. Biz, Kahramanmaraş dondurmasına yatırım yapıyoruz; dolayısıyla Kahramanmaraş’a yatırım yapıyoruz. Tüm gücümüzle Kahramanmaraş için çalışıyoruz. Halkımız da bu gayretimizi fark ediyor ki Alpedo Kervan Lezzet Grubu’nu tercih ediyorlar. Alpedo Kervan Lezzet Grubu’nun dünyada tercih edilen marka olmasında halkımızın desteği çok büyük. Ben etkinliğimize renk katan vatandaşlarımıza, Alpedo Kervan Lezzet Grubu’nu tercih eden tüm tüketicilerimize ve grubumuz bünyesinde çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”