Kadınlar "Karınca Yumurtası Yağı"nı ne için kullanmaktadır?

A. Kırışıklık Gidermek
B. Saç Çıkarmak
C. Saçı siyahlatmak
D. Tüyleri yok etmek

Karınca yumurtası yağı nedir?ne işe yarar?nasıl kullanılır?
 
Kullanımı:
Tüylü olan bölge klasik (ağda, cımbız, epilasyon vb. gibi) yöntemlerle tüylerden kökünden arındırıldıktan sonra karınca yumurtası yağını tüylerden temizlenen bölgeye; deriye iyice yedirecek şekilde 5-10 dk masaj yaparak sürülür. Her seanstan sonra bu işlem 4-5 kez, geceleri yatmadan önce yapılır. Tüyler alındıkdan sonra cildiniz tahriş olduysa duş alarak veya tahriş olan bölgeyi soğuk suyla yıkayarak bir süre cildin dinlenmesini bekleyip daha sonra yağı uygulayın. Unutmayın yağ tüyler kökünden alındıktan sonra masaj yaparak sürülür ve bu işlemi etkili olması için tüyler yeniden çıkana kadar bekleyip işlemi yeniden tekrarlanır. Tüylerde ilk ayda belirgin bir azalma görülür. Daha sonraki aylarda tüyler tamamen yok olur.
Ürün hakkında bilgi :Tala Karınca Yumurtası Yağı İran'dan getirilmiş. Tala'nın bilinen bir yan etkisi yoktur doğal karınca yumurtası yağı içerir bu nedenle yüzünüz dahil vücudunuzun en hassas bölgelerinde bile kullanabilirsiniz. Yüzünüzdeki tüylerden bir şişe karınca yumurtası yağı ile kurtulmanız mümkün.
Osmanlı Döneminde Haremdeki cariyelerin ağdadan sonra kullandıkları yöntem olarak bilinen Karınca yumurtası yağı o çağlardan bugünlere kadar geçerliliğini korumuştur.Çağımız kadınlarının epilasyon ve diğer tüy dökme yöntemlerini tercih etmeleri yanında halen eski kültürlere alışkın olan insanlar Karınca yumurtası yağını tüy dökmede en etkili ve en kalıcı yöntem olarak kabul etmektedirler.Anadoluda ve İstanbul'da bazı insanların halen yeni doğan çocuklara ilerde tüylenmesin diye , kendilerine ise tüy sorunlarına bir çözüm olarak bu yöntemi kullandıkları bilinmektedir.
Yüzünüz dahil vücudunuzun her bölgesinde kullanabilirsiniz.Yüzlerinizdeki tüylerden bir şişe karınca yumurtası yağı ile kurtulmanız mümkün.Yağın hiçbir yanetkisi yok tamamen dogal we orjinal bir ürün, yag tüyler kökünden alındıktan sonra masaj yaparak sürülüyor ve bu işlemi etkili olması için tüyler yeniden cıkana kadar tekrarlanıyor,tkisini 1 ile 2 ay içerisinde gösteriyor.

Dikkat Edilecekler:
Tala'nın hiçbir yan etkisi yoktur doğal karınca yumurtası yağı içerir bu nedenle yüzünüz dahil vücudunuzun en hassas bölgelerinde bile kullanabilirsiniz. Yüzünüzdeki tüylerden bir şişe karınca yumurtası yağı ile kurtulmanız mümkün.Tüyler alındıkdan sonra cildiniz tahriş olduysa duş alarak veya tahriş olan bölgeyi soğuk suyla yıkayarak bir süre cildin dinlenmesini bekleyip daha sonra yağı uygulayın. Unutmayın yağ tüyler kökünden alındıktan sonra masaj yaparak sürülür ve bu işlemi etkili olması için tüyler yeniden çıkana kadar bekleyip işlemi yeniden tekrarlanır.