Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, ilçede yapılacak 3. etap TOKİ konutları için proje çalışmasının tamamlandığını, başvuru alımına bir ay içerisinde başlanacağını açıkladı.
İlçenin konut talebini karşılamak üzere uzun süredir bir takım çalışma ve girişimlerde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Üçok, Suluova Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliğiyle konut yapılması konusunda bir süre önce anlaşmaya varıldığını, proje çalışmasının tamamlandığını talep başvurularının 1 ay içerisinde alınmaya başlayacağını söyledi.
Başkan Üçok, “Borsa Mahallesi’nde Pan-Et’ten satın aldığımız arsaya yapılacak toplu konutlar için proje çalışmasını tamamlamış bulunmaktayız. TOKİ’nin tip projeleri yerine Suluovamız için özel hazırlanan konut projelerine bir ay içerisinde talep toplanacaktır. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Üçok, “Proje kapsamında yapılacak 106 metrekarelik 2+1 180 daire, 136 metrekarelik 3+1 336 daire ve 170 metrekarelik 4+1 154 daire olmak üzere toplam 670 daire ve bununla birlikte 2 bin 876 metrekare ticari alan ve 600 kişilik camimiz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.