Amasya’nın Suluova ilçesinde uygulanan ’Suluova Okuyor’ projesine ilçedeki bazı kurumların müdürleri de destek oldu.

Kampanya kapsamında Mehmet Bilgili Ortaokulunda düzenlenen kitap okuma saatine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu ile birlikte Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Adil Başara, Mal Müdürü Orhan Eker ve Nüfus Müdürü Mustafa Yangın da katıldı.

Adil Başara, öğrencilerle birlikte kitap okumaktan büyük keyif aldığını belirtti.

Kitap okumanın başarıyı da beraberinde getireceğine değinip öğrencilere önerilerde bulunan Mal Müdürü Eker, “Başarılı olabilmek için çok çalışmak gerekiyor. Okuduğum kitapta cesaret veren öyküler anlatılıyordu. Cesaretle, azimle yapılan işler mutlaka başarıya ulaşacaktır. Kitapta bu süreçte sizlere en iyi dost olacaktır” dedi.

Öğrencilere seslenen Nüfus Müdürü Yangın ise, “Önünüzde daha çok güzel günler var. Kitap okuyarak hem derslerinizde başarılı olacaksınız hem de gireceğiniz sınavlarda soruları daha hızlı anlayıp kolay çözeceksiniz” diye konuştu.

Öğrencilere kitap okumanın sadece okulla sınırlı kalmaması, kitap okumaya evlerde aileleriyle birlikte devam edilmesi ve kitap okuma saatleri düzenlemesi konusunda tavsiyelerde bulunan Milli Eğitim Müdürü Davu da projeye destek olan yöneticilere teşekkür etti.