Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, 60 dönümlük Çınargeçidi Mesire alanını Andırın Orman İşletme Müdürlüğü'nden 29 yıllığına kiraladıklarını söyledi.

Tezcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çam ormanları arasında kurulan ve ilçenin en büyük mesire alanı olan alanın bölgeye yakışır bir şekilde hizmete sunacaklarını belirtti.

Büyükşehir yasası kapsamında ilçe sınırları içerisine giren mesire alanındaki çalışmaların sürdüğünü dile getiren Tezcan, şunları söyledi: "Andırın Orman İşletme Müdürlüğü ve Andırın Belediyesi tarafından kaba inşaatı tamamlanarak modern bir şekilde dizayn edilmesi için çalışılıyor. Burası Andırın Belediyesi tarafından kiralanarak, eksikliklerin giderilmesinin ardından yaz ayı ile birlikte hizmete sunulacak. İlçemiz doğası ve tabiatıyla çok güzel bir ilçedir. Halkımıza yaz aylarında dinlenip, piknik yapabileceği daha kapsamlı bir alan sunmak istedik. Çınargeçidi mesire alanını 29 yıllığına belediyemizce kiraladık. Buradaki eksiklikleri tamamlayarak, önümüzdeki yaz sezonunda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız."

Andırın'da vatandaşların rahat nefes alıp dinlenebileceği nezih ortamları hazırlamak için çalıştıklarını ifade eden Tezcan, Pınarbaşı Mahallesi Boğsak mevkisinde 50 dönümlük bir alan üzerinde yol ve ağaçlandırma çalışmaları yaptıklarını, buraya da kurulacak parka spor aletleri, oyun parkı ve aile çay bahçelerinin bulunacağını sözlerine ekledi.