Andırın ilçesinde yapılan sentetik zeminli futbol sahası hizmete girdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı ve Tesisler Şube Müdürü Mehmet Ali Çiftcioğlu, Andırın'a gelerek spor sahasının teslimini yaptı.

Andırın Kaymakamı Alper Çifci, yaptığı konuşmada, ilçeye yakışır bir komleksin kazandırılmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Andırınlı gençlerin sportif faaliyetlerini artık burada yapacağını dile getiren Çiftci, "Bu tesisler sayesinde ilçemizden de başarılı sporcular çıkacağına inanıyorum. İlçemize böylesine güzel bir tesis kazandırılmasında emeği geçen başta sayın valimiz olmak üzere tüm emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Andırın'a hayırlı uğurlu olsun" ifadesini kullandı.

Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan da tesisler yapılıncaya kadar ilçedeki gençlerin sportif faaliyetlerden mahrum olduğunu belirtti.

Tezcan, tesisin ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı ise sahanın kısa zamanda yapılarak Andırın halkının hizmetine sunulduğunu söyledi.

Andırın'ın doğasıyla kentin önemli ilçelerinden biri olduğunu dile getiren Kabakçı, şunları söyledi: "Andırın'a böyle bir spor tesisinin yapılması, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü olarak hem bir spor salonu hem de spor sahasının yan yana yapılması bizi ayrıca mutlu etti. Bu güzel mekan Andırınlı gençlere, amatör kulüplere ve yediden yetmişe hizmet verecek. Bu kompleksin yapılmasında emeği geçen başta sayın valimize, kaymakamlarımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Daha sonra heyet, sahada incelemelerde bulundu.