Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Ünal “ Maksadımız doğaya verilen zararı en aza indirerek avcılarımızın doğada bıraktığı plastik mermi kovanlarını tek bir yerde toplayarak daha sonra yetkililerce imha edilmesini sağlamak. Bu amaç kapsamında değerli avcılarımızdan kampanyamıza katılan avcı arkadaşlar 15 717 adet boş kovan toplayarak komisyonumuza teslim ettiler. Kampanyamıza katılarak en çok boş mermi kovanını getiren avcılarımıza ödüllerini 5 Ocak 2014 Pazartesi günü vereceğiz. 
 
31 Aralık 2014 tarihine kadar 1 seferde veya parça parça olmak üzere en çok boş kovan getiren Mehmet Ali Bozdoğan kampanyamızda birinci olarak tek kırma av tüfeği almaya hak kazandı.

Kampanyaya katılarak derece elde eden avcıların isimleri ve alacakları ödüller;

1. Olana tek kırma av tüfeği Mehmet Ali Bozdoğan
2. Olana avcı pantolonu Abdullah Doğan
3. Olana Av silahı kılıfı. Bülent Keleş 

Ayrıca kampanyaya katılanlara Andırın Orman İşletme Müdürlüğü tarafındanşapka ve fidan verilecek. 

Mithat Ünal konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Yaptığımız ödüllü kampanyada bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Kaymakamımız Mustafa Maslak’a, Belediye Başkanımız Baki Tezcan’a, Orman İşletme Müdürümüz İdris Tetike, Andırın Havadis Gazetesine ve Andırın Çevre ve Kültür Varlıklarını Koruma Derneği’ne teşekkür ediyorum” dedi