Andırın Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan elektrik tesisatçılığı ve pano monitörlüğü kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgeleri düzenlenen törünle verildi.

Kahramanmaraş Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) ve Andırın Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde açılan elektrik tesisatçılığı ve pano monitörlüğü kursunu başarıyla tamamlayan 14 kursiyer belgelerini törenle aldı.

Andırın Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Öksüz, HEM binasında düzenlenen törende, yaptığı konuşmada, kursun başarıyla tamalandığını belirterek,  "İki kursumuzda perdah elemanı kursiyerlerine 16 bin lira elektrik tesisatçılığı kursiyerlerine ise 18 bin 500 lira olmak üzere 34 bin 500 lira ilçemize ve işsiz gençlerimizin cebine girmiştir" dedi.

Andırın Kaymakamı Alper Çifci, İŞKUR İl Müdürü Ali Yüce'ye eğitim kurslarına verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi verdi.

Törene, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hakan Üzümcü, Belediye Başkanı Baki Tezcan, Andırın Esnaf ve Sanarkarlar Oda Başkanı Mustafa Rüzgar ve kurum amirleri katıldı.