“Büyükşehir’in gücü 11 ilçede hissedilecek” diyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Büyükşehir Belediyesi'nin Andırında gerçekleştirdiği yatırımları inceleyerek, vatandaşlarla kucaklaştı.
Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan’ında eşlik ettiği inceleme gezisinde, Andırın ilçesi Boğazören-Darıovası-Köklü Grup Yolunda devam eden çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Erkoç, ekiplere kolaylıklar diledi.
Andırın İlçesi Boztopraklı Mahallesi Grup Yolu asfalt çalışmalarını da inceleyen Başkan Erkoç, vatandaşlarla bir süre sohbet edip dertlerini dinledi. Başkan Erkoç, yol üzerinde karşılaştığı öğrencilere de derslerinde başarılar dileyerek çeşitli hediyeler verdi.
"Bu Güzelliklerin Devamı Gelecek"
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’a hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını kaydederek, Kahramanmaraş’ta birçok noktayı sıcak asfaltla tanıştırdıklarını belirtti. Başkan Erkoç, " Zaman içinde, ihtiyaç olan her yere yol ve peyderpey asfalt yapılacak. İstiyorum ki ulaşılmayan hiçbir yer kalmasın, kimsenin ayağı çamura değmesin, hedefimiz bu. Bu yolda inşallah gece gündüz koşturmaya devam edeceğiz" dedi. Başkan Erkoç, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "İnşallah şehrimizde birçok güzellikler olmaya devam edecek. Vatandaşlarımızla her zaman bir araya geleceğiz. Yeter ki güzel ülkemizde istikrar devam etsin. Yeter ki kol kola, omuz omuza, birlikte yürümeye devam edelim."