Andırın Kaymakamlığı, Andırın Belediyesi, Andırın Orman İşletme Müdürlüğü, Andırın Toplum Sağlığı Merkezi ve Andırın Çevre ve Kültür Varlıklarını Koruma Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte, doğa severler, sağlıklı yaşam dikkat çekmek için 7 kilometre yürüdü.
Andırın Merkez Camisi önünden başlayan yürüyüşte "sağlıklı beslen, hareket et, obeziteyi yok et" pankartıyla Yeşilyurt Mahallesi sınırları içerisinden 7 kilometrelik bir yol yürüyen katılımcılar, davul zurna eşliğinde Boğasak mesire alanına gelerek, dinlendiler.

Andırın Kaymakamı Mustafa Maslak, yaptığı konuşmada, sağlıklı bir toplum için başlattıkları doğa yürüyüşünün devamının gelmesini diledi.

Katılımcıları ve tertip komitesini tebrik eden Maslak, "Geleneksel olarak düzenlenen doğa yürüyüşümüzün organize edilmesinde emeği geçen kurum ve kuruluşlarımıza desteklerinden dolayı etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Andırın Doğa Yürüyüşü

Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan ise doğa yürüyüşüne katılımın fazla olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Yaşlı genç demeden herkesin sağlıklı yaşama dikkat çektiğini ifade eden Tezcan, "Andırın'daki baharın bu ilk günlerini güzel bir şekilde kutlamış olduk. Tüm katılanlara ve gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. 7 kilometreyi güzel bir havada rahat bir şekilde katettik. Güzel bir yürüyüş ve etkinlik oldu" değerlendirmesinde bulundu.