AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam, AK Parti'ye her zamankinden daha fazla destek vermek gerekiyor dedi.

Sağlam, Andırın ilçesine bağlı Geben beldesinde, partisinin seçim irtibat bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş seçmeninin kez büyükşehir seçiminde oy kullanacağını belirterek, AK Parti'ye sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Türkiye nüfusunun yüzde 75'inin 30 büyükşehirde yaşadığını hatırlatan Sağlam, şunları söyledi:

"Köyümüzde, beldemizde ve ilçelerimizde kullanılacak her oyun önemi var. Buradan oy kullanarak büyükşehir belediye başkanımızı seçeceğiz. Türkiye çapında bir istikrar yaratıldı. Türkiye ekonomik ve istikrar bakımdan çok büyük bir gelişme yakaladı. Bunu muhafaza etmeliyiz. Onun için bir oyun bile çok büyük önemi var. Türkiye, Avrupa'nın 6, dünyanın 16. ekonomisine sahip oldu. Bu seviyeyi düşünerek oy kullanmak gerekiyor. AK Parti'ye her zamankinden daha fazla destek vermek gerekiyor. Bu kazanımlarımızı bitirmememiz gerekiyor."

Sağlam, Göksun, Andırın ve Kadirli karayolunun da mutlaka birbirine bağlanacağını belirtti.

Andırın-Göksun arasındaki yolun ihalesinin de tamamlandığını hatırlatan Sağlam, Geben beldesine yapılacak sulama göletinin de inşaatına başlanacağını, bu sayede sulu tarıma geçilerek toprakların bereketleneceğini sözlerine ekledi.

AK Parti Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan ise son yıllarda ilçeye çok büyük hizmetler yaptıklarını, sorunları bitirme noktasına geldiklerini söyledi.

Yeni dönemde hizmetleri mahalleye dönüşen köylerden başlatacaklarını dile getiren Tezcan, "Destek sizden hizmet bizden. Ülkemiz çok büyük bir istikrar yakaladı. Özellikle sağlık hizmetlerinde dünyaya örnek olmuş bir ülkeyiz ve dünya ile yarışıyoruz. Dünya bizi örnek alıyor" dedi.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı. Sağlam, daha sonra, esnaf ziyaretlerinde bulundu.