Andırın ilçesinde ilkokul öğrencileri, "Değerler Eğitimi (EDEP)" projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu

Tufanpaşa İlkokulu eğitim gören 210 öğrenci başlattıkları gıda kampanyası ile kısa sürede topladıkları malzemeleri öğretmenlerinin de desteği ile paketleyerek 25 aileye ulaştırdı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert'le birlikte okulu ziyaret ederek kampanya hakkında bilgi alan Kaymakam Alper Çifci, minik öğrencilerin gösterdikleri davranışla büyüklerine örnek olduğunu belirtti.

Çifci, öğretmenler ve velilerin desteği ile temin edilen kuru gıda paketlerinin belirlenen adreslere teslim edilmeye başlandığını bu kapsamda 25 aileye ulaşıldığını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Değerler eğitimi ve devamıyla ilgili, yardım severlik projemiz kapsamında okulumuz tarafından ihtiyaç sahibi ailelerimize dağıtılmak üzere hem öğrencilerimiz, hem de velilerimizin desteği başlatılan bu kampanya bizleri çok mutlu etti. Bu davranışlarından dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Cömert ise amaçlarının öğrencilere, milletimizin en önemli manevi değerlerinden olan yardımseverlik ve paylaşma konusunda farkındalık oluşturmak olduğunu öğretmek olduğunu söyledi.