AK Parti Andırın Belediye Başkan adayı Baki Tezcan: "Bu onurlu görevi yerine getirmek için daha büyük bir şevkle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Tezcan, yaptığı açıklamada, verilen onurlu görevi bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada adil bir duruş ve özverili bir şekilde sürdüreceklerini söyledi.

Halkın takdirini kazanarak iki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü anımsatan Tezcan, şunları söyledi: "Biz bu iki dönemde ilçemizin tüm sorunlarını çözerek çehresini değiştirdik. Üçüncü dönemimizde de yani ustalık dönemimizde ilçe merkezinde gösterdiğimiz bu başarılı çalışmaları, yeni sorumluluk alanımız olan köylerimizde de aynı şekilde inşallah devam ettireceğiz. Hizmet yolunda kapımız, gönlümüz tüm hemşehrilerimize açık. Allah'ın izni, milletimizin teveccühü ile Andırın'da seçimleri rahat bir şekilde kazanarak yolumuza devam edeceğiz."

Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu belirterek, ustalık döneminde daha iyi işler yapacağını dile getiren Tezcan, Andırın'da daha yapacak çok işlerinin bulunduğunu kaydetti.

Tezcan, Allah'ın izniyle durmadan yılmadan çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "Üçüncü dönem adaylığımızda destek veren herkese teşekkür ediyor, 30 Mart yerel seçimlerinin ülkemize ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.