Her gün ayrı bir mahallede binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturan "Mahallede İftar Var" programı bu kez Yeşilbayır’da düzenlendi.
Mamak Belediyesi tarafından Yeşilbayır Mahallesi’nde 4 bin kişinin aynı masada buluştuğu iftara AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, meclis üyeleri, başkan yardımcıları katıldı. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Aynı sofrada aynı lokmaları paylaşıyoruz. İftarımıza katılarak bu güzel ve eşsiz manzarayı bizlere yaşattığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Ramazan ayının bereketiyle geldiğini dile getiren Mamak Kaymakamı Ali Mantı, “Etrafında buluştuğumuz bu iftar sofraları bizlere birlik ve beraberliği en güzel şekilde öğretiyor” şeklinde konuştu.
Milletvekili Murat Alparslan da, dünyadaki mazlumların Türkiye’den büyük beklentileri olduğunu dile getirerek, “Bizler vatanımızı daha da ileriye taşımak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalıyız” ifadelerini kullandı.