Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ramazanın son günlerinde sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği iftar programlarına katıldı.
Mamaklı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MİSAD) düzenlediği iftar programına katılan Akgül, iftarını Mamaklı sanayici ve iş adamlarıyla birlikte açtı. MİSAD iftarına Akgül’le birlikte Mamak Kaymakamı Ali Mantı, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer katıldı. İfrat programında konuşma yapan Akgül, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak “Hızla büyüyen ve kabuk değiştiren Mamak artık Başkent’in yatırım için en gözde ilçelerinden birisi haline geldi. Bölgemizde istihdama katkıda bulunan sanayici ve iş adamlarımızın her zaman yanında olduk ve sorunların çözümünde hep destek olmaya çalıştık” dedi.
İftar programında bir konuşma yapan MİSAD Başkanı İbrahim Engin’de Mamak’ın artık bir cazibe merkezi haline geldiğini belirterek “Bizler sanayici ve işadamları olarak Mamak’ta büyük bir istihdam oluşturuyoruz. Yaşadığımız sorunlarda desteğini yanımızda bulduğumuz başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.