ANKARA (İHA) – Ankara Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Çocuklarımızın parklarda geçirdiği verimli saatler bizi çok mutlu ediyor. Parkların Altındağlı çocukların neşesiyle dolması en büyük temennimiz" dedi
Altındağ’a, Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin çalışmalarıyla kazandırılan parklar, Altındağlılara dört mevsim ayrı güzellikler sunuyor. Altındağ parkları, yaz aylarının gelmesiyle birlikte başka bir görünüme büründü. Her yeri çiçeklerle ve ağaçlarla dolu Altındağ’ın parkları, mahalle sakinlerinin dikkatini çekiyor. Yürüyüş yolları mahalle sakinlerini daha sağlıklı bir hayata yöneltirken, temiz ve bakımlı oyun alanları çocuklara ev sahipliği yapmaya başladı.
Çiçeklendirme çalışmalarını da sürdüren Altındağ Belediyesi, parklara mevsimine göre farklı çiçekler ekiyor. Etap etap çalışmaların devam ettiği parklara vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.
Altındağ Belediyesi için parkların ve yeşil alanların çok önemli yatırımlar olduğunu belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Göreve geldiğimiz günden bugüne Altındağ’a her biri bakımlı, tertemiz ve güvenli onlarca park kazandırdık. Ayrıca Altındağ’daki tüm parkların her mevsim güzel ve kullanışlı olması için gayret gösteriyor, eski parkların revizyonuna da çok önem veriyoruz. Özellikle de çocuklarımızın parklarda geçirdiği verimli saatler bizi çok mutlu ediyor. Parkların Altındağlı çocukların neşesiyle dolması en büyük temennimiz çünkü biz onların geleceği için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.