Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu “Ah Şu Gençler” adlı oyunu seyircilerle buluşturdu. 8-10 yaş grubuna hitap eden komedi türündeki oyun, gençlerin ebeveynleri ile olan problemleri ve teknolojik gelişmelerin getirdiği anlaşmazlıkları ele alıyor. Ayrıca bu yılın son oyununda anne-oğul, baba-kız aynı sahnede aynı heyecanı paylaştı.

Toplumun her kesiminden tiyatro kurslarına büyük ilgi olduğunu belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ”Kent Tiyatrosu’nda eğitim gören kursiyerlerimizin hazırladığı oyunlar çok geniş seyirci kitlelerine sunularak, beğeniyle izlenildi. Yeni sezonda da birbirinden güzel oyunlar bizleri bekliyor olacak. Sanatın tüm güzelliklerini Mamak Kültür Merkezimizde icra etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tiyatro da bu güzelliklerden birisi” dedi.

Babası Suat Göcen ile aynı sahneyi paylaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşayan Ecem Göcen, “İnsanın babasına karşı oynaması tarifi edilir bir duygu değil. Ama o karşımda olunca kendime olan güvenim daha da artıyor” dedi.

Tiyatro kursuna bu yıl oğlu ile başladığını söyleyen Ulvin Gökçen ise, "Sezonun son oyununda oğlumla aynı sahneyi paylaştım. Hem gururluyum hem de oğlumla aynı sahnede olmanın heyecanını yaşadım" şeklinde konuştu. 35 kişilik kursiyerlerden oluşan oyuncu kadrosu ile sahnelenen bu özel oyun seyircilerden büyük beğeni topladı.

Kent Tiyatrosu Yönetmeni Kenan Olpak, “Tiyatro kurslarında eğitim gören birbirinden yetenekli oyuncularımız var. Amacımız kültür ve sanat faaliyetimizi en güzel şekilde yapmak ve seyircilerimize en güzel oyunları izletmek” dedi.