Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin eşleri ASO 1’inci OSB yerleşkesinde bulunan ASO Teknik Kolejini ziyaret ederek mesleki eğitimin önemine dikkat çekti.

ASO Başkanı Nurettin Özdebir’in eşi Oya Özdebir, bazı yönetim kurulu üyeleri ve ASO Meclis üyelerinin eşlerinden oluşan heyet, ASO Teknik Koleji derslik ve atölyelerinde incelemelerde bulunarak öğrencilerle bir araya geldi. ASO 1‘inci OSB Bölge Müdürü Ahmet Balcı ve okul müdürü Mustafa Daşçı tarafından karşılanan misafirlere, ASO Teknik Kolejinin eğitim uygulamaları ve ASO’nun sahip olduğu eğitim tecrübesi aktarıldı.

ASO’da birlik ve beraberliğin daim kılınması ve aile dayanışmasının sağlanması için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Oya Özdebir, "Meclis üyesi eşleri olarak zaman zaman biraraya geliyor ve çeşitli konularda istişarelerde bulunuyoruz. Bu ziyaretimizle de ASO’nun en önemli projelerinden biri olan mesleki eğitim konusundaki çalışmaları inceleyerek bu konuya dikkat çekmek istedik" dedi.

Ziyarette ASO Teknik Koleji öğrencileriyle sohbet eden ASO Meclis üyesi eşleri, gençlerle vakit geçirerek fikir alışverişinde bulundu.