Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Mesleki tecrübelerimizi paylaştık. Bu ziyaretler karşılıklı olarak yararlı oluyor. Birbirimizde fikir alıyoruz. Nihayetinde hepimizin ortak hedefi hemşerilerimizin yaşamaktan mutlu oldukları kentler oluşturmak" dedi.
Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Meslektaşını Yenimahalle’de ağırlayan Yaşar’a, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal ve Başkan Yardımcıları Başar Bal ile Yaşar Neslihanoğlu da eşlik etti.
Yenimahalle Belediyesinin projelerini yakından takip ettiğini anlatan Toprak, Avcılar’da yapılacak projeler konusunda da Yaşar’ın görüş ve önerilerini aldı. Toprak’a belediyeyi gezdiren ve Yenimahalle’nin projelerini maketleri üzerinde tanıtan Yaşar, “Mesleki tecrübelerimizi paylaştık. Bu ziyaretler karşılıklı olarak yararlı oluyor. Birbirimizde fikir alıyoruz. Nihayetinde hepimizin ortak hedefi hemşerilerimizin yaşamaktan mutlu oldukları kentler oluşturmak” diye konuştu.
Yenimahalle’de yapılan her hizmetin halka dokunmasını hedeflediğini kaydeden Yaşar, “Her projeye halk bunun neresinde, nasıl yararlanıyor diye bakıyorum. Halkın faydalanmadığı hiçbir projenin altına imza atmıyorum. Hayali, fantastik projelere halkın parasını harcayamayız. Halk, kaynakları onlar için harcayalım diye yetki verdi. Buna göre çalışıyoruz. Böyle çalıştığımızda da halkla belediye arasındaki duvarlar yıkılıyor, halk hem belediyeyi hem kentini sahipleniyor” ifadelerini kullandı.
Toprak ise Yenimahalle Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “Biz de Avcılar’da cüzi bir bütçeyle herkese dokunan, örnek hizmetleri hayata geçiriyoruz. Avcılar’da her kesimi kucaklıyoruz. Bunun insan odaklı hizmet ve sosyal demokrat anlayışın gereği olduğuna inanıyoruz. Avcılar ve Yenimahalle Belediyesi’nin hizmetleri ve hizmet anlayışı birbirine benziyor. Bu iletişimin iki kentte yaşayanlar açısından faydalı olacağına inanıyorum” değerlendirmesinde bulundu.