Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, halk günü buluşmalarını kapsamında Ufuktepe ve Osmangazi Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Ufuktepe pazar alanının karşısına kurulan Keçiören Belediyesi tırı, halk günü buluşmasında Ufuktepe ve Osmangazi Mahalleleri sakinlerini ağırladı. Göreve geldiği tarihten bugüne halk günü buluşmaları aracılığıyla Keçiörenlileri yönetime ortak eden Başkan Ak, vatandaşlar ile yüz yüze görüşerek talep ve önerileri dinledi. Halk günü buluşmalarında tespit ettiği sorunlara anında müdahale ederek çözüm için belediyenin ilgili birimlerini harekete geçiren Mustafa Ak, “7 yıldır her Çarşamba günü belediye binasında Keçiörenli hemşehrilerimi konuk ediyordum. Artık biz vatandaşlarımızın ayağına giderek halkımızla beraber olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin ve Keçiören’i birlikte yönetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımız halk günü uygulamasından son derece memnun” dedi.
Başkan Ak, halk günü buluşmalarında elden geldiğince tüm vatandaşların sorunlarına yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek, “Karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dahil ederek onlar için hizmet üretiyoruz. Keçiörenlilerden gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer taraftan vatandaşlarımızın bizimle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz” diye konuştu.